بروجردی: توان موشکی ایران در آینده افزایش پیدا می‌کند / ایران پذیرفته که سلاح هسته‌ای نداشته باشد فرماندار: شهر فسا هم اکنون در آرامش است ماجرای کشته شدن یک نفر در جریان حمله به فرمانداری فسا چه بود؟ قالیباف قانون الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی را ابلاغ کرد خبر مهم برای کارکنان دولت؛ حداقل حقوق ۲۰ میلیون شد مجلس: افزایش حقوق کارکنان طبق بودجه جدید به نفع حقوق‌بگیران کم‌درآمد خواهد بود سخنگوی سپاه: تجربه جنگ ۱۲ روزه باید مانع هر خیال خام دشمن شود، اسرائیل خوب می‌داند که قدرت موشکی ما چقدر است سردار نقدی: کسانی که با حکومت اسلامی مخالفت می‌کنند، در حقیقت با پیامبر مخالفت دارند با نظر و تصمیم ‎پزشکیان؛ همتی جانشین فرزین می‌شود همتی جایگزین فرزین در بانک مرکزی شد موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم

زمان صدور گزارش نهایی تأییدیه واکسن کرونا ایرانی

وزیر کشور با بیان اینکه ۲۰ خرداد گزارش نهایی وزارت بهداشت برای تاییدیه واکسن ایرانی صادر می شود، گفت: در صورت تایید واکسیناسیون عمومی شروع می شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 07
کد خبر: ۹۰۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: یکی از دستورات و بحث هایی که امروز در جلسه مطرح شد، پیگیری قرنطینه و نحوه اجرای جرایم برای امر قرنطینه و کسانی که تخلف از این موضوع می کنند، بود.

وی ادامه‌داد: نیروی انتظامی با گزارش های که وزارت بهداشت دادند اقدامات مناسبی انجام داده است. من از مردم خوب کشورمان و بخصوص کسانی که مبتلای به این بیماری می شوند خواهش میکنم قرنطینه را رعایت کنند.

رحمانی فضلی بیان داشت: اگر بتوانیم چند درصد مبتلایان را در فضاهای قرنطینه‌ای مانند خانه و بیمارستان نگهداری کنیم قطعاً بقیه مردم می توانند در شرایط بهتری فعالیت داشته باشند.

وزیر کشور تصریح کرد: گزارش بعدی ما در مورد روند این بیماری و فوت شدگان در سراسر کشور بود. الحمدالله در همه استان ها به جز سه استان هرمزگان سیستان و بلوچستان و کرمان رو به بهبود است. این سه استان نیاز به مراقبت های جدی دارند و قرار شد دستوراتی به این استان ها ابلاغ شود. فضای کشور وضعیت خوبی است.

رحمانی فضلی با اشاره به تعطیلات در روزهای گذشته بیان داشت: گزارش خوبی نیروی انتظامی داد که نسبت به گذشته عملکرد خوبی بود. اینجا من از مردم تشکر می کنم که عموماً خود مردم رعایت می کنند و تلاش نیروی انتظامی هم در این زمینه قابل تقدیر است.

وی در مورد واکسن کرونا گفت: طبق برنامه ریزی واکسیناسیون افراد بالای ۶۰ سال قرار بوده ظرف یک ماه آینده انجام دهیم علی رغم پیکری ها واردات واکسن دارای یک کندی ها بوده که وزارت بهداشت سخت پیگیری است. با وارد شدن این واکسن ها برنامه ریزی واکسیناسیون قطعا انجام خواهد شد.

وی تاکید کرد: در کنار اینها، واکسن داخلی مقرر شده تا ۲۰ خرداد گزارش نهایی تاییدیه را وزارت بهداشت بدهند و امیدواریم که بیستم یا بیست و یکم این اتفاق بیفتد و اگر گزارش نهایی مبنی بر تایید واکسن داخلی بود حتما از روزهای بعد از آن واکسیناسیون به صورت عمومی شروع می‌شود، امید ما به تولید داخل است. الحمدالله ظرفیت سازی های بسیار خوبی شده و می توانیم ظرف چند ماه واکسیناسیون گروه های پرخطر به ویژه افرادی که بالای ۶۰ سال دارند را به اتمام برسانیم که اگر در این کار موفق شویم حتماً خداوند لطف خواهد کرد و به کمک نیروهای وزارت بهداشت و بقیه دستگاه ها بیش از ۷۵ تا ۷۸ درصد فوتی‌های ما که در این سنین هستند کاهش پیدا کند.

وزیر کشور در مورد انتخابات هم تاکید کرد: ما دستورالعمل ویژه ای در مورد انتخابات برای مردم، مجریان و ناظرین ارسال کردیم. در جلسه امروز گزارشی از وضعیت داده شد. همه دستگاه ها آمادگی کامل را دارند که ایام رای گیری و تبلیغات با نهایت دقت و رعایت حداکثری پروتکل‌ها نگذاریم انتخابات که یک امر بسیار مهم و جشن سیاسی و مشارکت برای مردم است تبدیل به یک مفری برای تسری و گسترش و تقویت این بیماری شود. با اطمینان میگویم همه شرایط برای اینکه یک انتخابات سالم، قانونی و کاملا بهداشتی داشته باشیم فراهم است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار